697 7144281 [email protected]

 “LOVE IS”

THE WEDDING WEBSITE-APP

 

                                                                         ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δείτε όλες τις διαθέσιμες ενότητες του Website-app LOVEIS, με τις πληροφορίες που παρέχει στους καλεσμένους σας κάθε μία απ’ αυτές.

Επιλέξτε με «κλικ» τις ενότητες που θέλετε να συμπεριληφθούν στο website-app του γάμου σας ή απλά επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε τις απορίες σας.

Θα ήθελα να συμπεριληφθούν στην εφαρμογή μου τα ακόλουθα πεδία:
Ανεβάστε έως 3 φωτογραφίες για να δημιουργηθεί photo gallery για την εφαρμογή σας, οι οποίες θα εναλλάσσονται αυτόματα μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες σας πριν «ανέβουν» θα υποστούν επεξεργασία Photoshop για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Επιλέξτε τη μουσική επένδυση της εφαρμογής σας από μία λίστα 3 μουσικών.
Το χρονόμετρο μετράει αντίστροφα και θα μηδενιστεί ακριβώς την ώρα του γάμου σας.
Το ιστορικό της γνωριμίας σας ίσως δε το ξέρουν όλοι… Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να το μάθουν και να δουν φωτογραφίες σας από εκείνη τη περίοδο.
Η εφαρμογή θα ενημερώνει συνεχώς τους καλεσμένους σας για τον καιρό των επομένων ημερών, στην περιοχή του γάμου σας.
Αναφέρατε την πλήρη και επίσημη ονομασία της εκκλησίας που θα τελεστεί το μυστήριο του γάμου σας και εμείς θα βρούμε στο διαδίκτυο την καλύτερη φωτογραφία της και θα δημιουργήσουμε διαδραστικό χάρτη gps, για εύκολη πρόσβαση με ένα κλικ.
Αναφέρατε την πλήρη και επίσημη ονομασία του χώρου της δεξίωσης και εμείς θα βρούμε στο διαδίκτυο την καλύτερη φωτογραφία του και θα δημιουργήσουμε διαδραστικό χάρτη gps, για εύκολη πρόσβαση με ένα κλικ.
Τιμήστε τους κουμπάρους σας, επιλέγοντας από μία φωτογραφία για κάθε κουμπάρο σας ή μία κοινή αν πρόκειται για ζευγάρι και προσθέστε τα ονόματά τους.
Τιμήστε τους γονείς σας, επιλέγοντας από μία κοινή τους φωτογραφία και προσθέστε τα ονόματά τους.
Ενημερώστε όλους τους καλεσμένους σας για το ακριβές πρόγραμμα της δεξίωσή σας και το μενού των φαγητών, ποτών ή cocktails που επιλέξατε.
Όλοι οι καλεσμένοι σας θα γνωρίζουν από πριν το τραπέζι που θα καθίσουν,χωρίς να περιμένουν στην είσοδο του χώρου δεξίωσης.
Επιλέξτε από το ημερολόγιο της εφαρμογής, ποια ημέρα θέλετε να αποσταλεί η ειδοποίηση, η οποία θα υπενθυμίζει ευγενικά προς όλους τους καλεσμένους σας να απαντήσουν για τη παρουσία τους ή όχι στο γάμο σας.
Ενημερώστε όλους να φωτογραφηθούν στο photobooth και να ανεβάσουν φωτογραφίες στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag σας.
Προτρέψτε τους καλεσμένους σας να γράψουν την ευχή τους, στο παραδοσιακό βιβλίο ευχών που θα υπάρχει στο χώρο της δεξίωσης.
Δώστε τη δυνατότητα στους λάτρεις της τεχνολογίας να γράψουν εδώ την ευχή τους ή το σχόλιό τους. Οι πιο προχωρημένοι μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες ή video από το party του γάμου σας.
Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στα emails που μας υποδείξατε, κάθε φορά που κάποιος γράφει σε κάποιο πεδίο της εφαρμογής σας.
Παρέχετε στους καλεσμένους σας μια σειρά πληροφοριών που ίσως χρειαστούν σε ένα άγνωστο για εκείνους μέρος.
Ενημερώστε τους γονείς αν υπάρχει διασκεδαστής για τα παιδιά τους.
Φυσικά και θα ανεβάσετε λίστα γάμου για τα δώρα των καλεσμένων σας. Εσείς άλλωστε έχετε ήδη κάνει τόσα πολλά για αυτούς.

EXTRA ΠΕΔΙΑ

Ειδικά για εσάς που έχετε επιλέξει ένα ρομαντικό νησί ή την ιδιαίτερη πατρίδα σας για το γάμο σας και αφού πρώτα κάνετε την απαραίτητη έρευνα αγοράς, θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για τους καλεσμένους σας να τους παρέχετε πληροφορίες που αφορούν τα ακόλουθα πεδία:
Αν έχετε κάνει κράτηση στους καλεσμένους σας ή αν έχετε να τους προτείνετε ξενοδοχεία για τη διαμονή τους, στείλτε μας τη λίστα και εμείς θα δημιουργήσουμε διαδραστικούς χάρτες για το καθένα από αυτά, για εύκολη πρόσβαση.
Οι καλεσμένοι σας κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, θα θέλουν να επισκεφτούν παραλίες και αξιοθέατα. Ετοιμάστε τους μία μικρή λίστακαι εμείς θα δημιουργήσουμε διαδραστικούς χάρτες για το καθένα από αυτά, για εύκολη πρόσβαση.
Ανακαλύψτε ιδιαίτερα εστιατόρια με τοπικές γεύσεις ή bar με τα πιο δροσερά και πρωτότυπα cocktails του τόπου και εμείς θα δημιουργήσουμε διαδραστικούς χάρτες για το καθένα από αυτά, για εύκολη πρόσβαση.
Προτείνετε στις φίλες σας καταστήματα με υπηρεσίες κομμωτηρίου, μακιγιάζ, spa ή περιποίηση νυχιών και εμείς θα δημιουργήσουμε διαδραστικούς χάρτες για το καθένα από αυτά, για εύκολη πρόσβαση.
Αν έχετε κάνει ήδη κράτηση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ή απλά θέλετε να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για τα δρομολόγια αεροπλάνων και πλοίων τη περίοδο του γάμου σας, στείλτε μας τις λίστες δρομολογίων. Επίσης στείλτε μας και τηλέφωνα από εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που ενδεχομένως να χρειαστούν οι καλεσμένοι σας.

ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Αν θέλετε μπορείτε να έχετε το website – app του γάμου σας μεταφρασμένο και στα Αγγλικά.