697 7144281 [email protected]

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ “LOVE IS”

THE WEDDING APPLICATION

Δείτε όλα τα διαθέσιμα πεδία της εφαρμογής LOVEIS, με τις πληροφορίες που παρέχει στους προσκεκλημένους σας το καθένα από αυτά, επιλέξτε τα πεδία που θέλετε να συμπεριληφθούν και δημιουργήστε μόνοι σας τη δική σας εφαρμογή Loveis, ορίζοντας εσείς το κόστος της.

PHOTO GALLERY

Ανεβάστε έως 3 φωτογραφίες για να δημιουργηθεί photogallery για την  εφαρμογή σας, οι οποίες θα εναλλάσσονται αυτόματα μεταξύ τους. Οι φωτογραφίες σας πριν «ανέβουν» θα υποστούν επεξεργασία Photoshop για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

20€

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Επιλέξτε τη μουσική επένδυση της εφαρμογής σας από μία λίστα 3 μουσικών.

10€

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Το χρονόμετρο θα μετράει αντίστροφα και θα μηδενιστεί ακριβώς την ώρα του γάμου σας.

10€

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το ιστορικό της γνωριμίας σας ίσως δε το ξέρουν όλοι…Είναι η κατάλληλη στιγμή να το μάθουν και να δουν φωτογραφίες σας από εκείνη τη περίοδο.

15€

ΚΑΙΡΟΣ

Η εφαρμογή θα ενημερώνει συνεχώς τους καλεσμένους σας για τον καιρό των επομένων ημερών, στην περιοχή του γάμου σας.

5€

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αναφέρατε τη πλήρη και επίσημη ονομασία της εκκλησίας που θα τελεστεί το μυστήριο του γάμου σας και εμείς θα βρούμε στο διαδίκτυο την καλύτερη φωτογραφία της και θα δημιουργήσουμε διαδραστικό χάρτη gps, για εύκολη πρόσβαση με ένα κλικ.

15€

ΧΩΡΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Αναφέρατε την πλήρη και επίσημη ονομασία του χώρου της δεξίωσης και εμείς θα βρούμε στο διαδίκτυο την καλύτερη φωτογραφία του και θα δημιουργήσουμε διαδραστικό χάρτη gps, για εύκολη πρόσβαση με ένα κλικ.

15€

ΟΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ ΜΑΣ

Τιμήστε τους κουμπάρους σας, επιλέγοντας από μία φωτογραφία για κάθε κουμπάρο σας ή μία κοινή αν πρόκειται για ζευγάρι και προσθέστε τα ονόματά τους.

10€

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ

Τιμήστε τους γονείς σας, επιλέγοντας από μία κοινή τους φωτογραφία και προσθέστε τα ονόματά τους.

10€

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Ενημερώστε όλους τους καλεσμένους σας για το ακριβές πρόγραμμα της δεξίωσή σας και το μενού των φαγητών, ποτών ή cocktails που επιλέξατε..

20€

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ

Όλοι οι καλεσμένοι σας θα γνωρίζουν από πριν το τραπέζι που θα καθίσουν,χωρίς να περιμένουν στην είσοδο του χώρου δεξίωσης.

15€

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Επιλέξτε από το ημερολόγιο της εφαρμογής, ποια ημέρα θέλετε να αποσταλεί η ειδοποίηση, η οποία θα υπενθυμίζει ευγενικά προς όλους τους καλεσμένους σας να απαντήσουν για τη παρουσία τους ή όχι στο γάμο σας.

20€

PHOTOBOOTH

Ενημερώστε όλους να φωτογραφηθούν στο photobooth και να ανεβάσουν φωτογραφίες στα socialmedia χρησιμοποιώντας το hastang σας.

10€

ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΥΧΩΝ

Προτρέψτε τους καλεσμένους σας να γράψουν την ευχή τους, στο βιβλίο ευχών που θα υπάρχει στο χώρο της δεξίωσης.

5€

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ

Δώστε τη δυνατότητα στους λάτρεις της τεχνολογίας να γράψουν εδώ την ευχή τους ή το σχόλιό τους. Οι πιο προχωρημένοι μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες ή video από το party του γάμου σας.

40€

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ (NOTIFICATIONS)

Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στα emails που μας υποδείξατε, κάθε φορά που κάποιος γράφει σε κάποιο πεδίο της εφαρμογής σας.

15€

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρέχετε στους καλεσμένους σας μια σειρά πληροφοριών που ίσως χρειαστούν σε ένα άγνωστο για εκείνους μέρος.

15€

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Ενημερώστε τους γονείς αν υπάρχει διασκεδαστής για τα παιδιά τους.

5€

ΛΙΣΤΑ ΔΩΡΩΝ ΓΑΜΟΥ

Φυσικά και θα ανεβάσετε λίστα γάμου για τα δώρα των καλεσμένων σας. Εσείς άλλωστε έχετε ήδη κάνει τόσα πολλά για αυτούς.

10€

ΕΧTRA ΠΕΔΙΑ

Ειδικά για εσάς που έχετε επιλέξει ένα ρομαντικό νησί ή την ιδιαίτερη πατρίδα σας για το γάμο σας και αφού πρώτα κάνετε την απαραίτητη έρευνα αγοράς, θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για τους καλεσμένους σας να τους παρέχετε πληροφορίες που αφορούν τα ακόλουθα πεδία:

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Αν έχετε κάνει κράτηση στους καλεσμένους σας ή έχετε να τους προτείνετε ξενοδοχεία για τη διαμονή τους, στείλτε μας τη λίστα και εμείς θα δημιουργήσουμε διαδραστικούς χάρτες για το καθένα από αυτά, για εύκολη πρόσβαση.

20€

ΠΑΡΑΛΙΕΣ – ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Οι καλεσμένοι σας κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, θα θέλουν να επισκεφτούν παραλίες και αξιοθέατα. Ετοιμάστε τους μία μικρή λίστα.

15€

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ –BARS

Ανακαλύψτε ιδιαίτερα εστιατόρια με τοπικές γεύσεις ή bar με τα πιο δροσερά και πρωτότυπα cocktails του τόπου. Θα τα ανεβάσουμε στην εφαρμογή και να είστε σίγουροι πως όλοι θα τα επισκεφθούν.

15€

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Προτείνετε στις φίλες σας καταστήματα με υπηρεσίες κομμωτηρίου, μακιγιάζ, spa ή περιποίηση νυχιών.

15€

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ

Αν έχετε κάνει ήδη κράτηση αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων ή απλά θέλετε να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας για τα δρομολόγια αεροπλάνων και πλοίων τη περίοδο του γάμου σας, στείλτε μας τις λίστες δρομολογίων. Επίσης στείλτε μας και τηλέφωνα από εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων που ενδεχομένως να χρειαστούν οι καλεσμένοι σας.

15€

ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Έχετε καλεσμένους από το εξωτερικό και χρειάζεστε την ίδια εφαρμογή μεταφρασμένη στα Αγγλικά;

100€

ΟΡΟΙ

  • Minimum χρέωσης 120 ευρώ.
  • Τρόπος πληρωμής: 30% προκαταβολή επί του συνολικού ποσού με το κλείσιμο της συμφωνίας και εξόφληση με την παράδοση της εφαρμογής.
  • Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%.